tiistai 1. toukokuuta 2012

Vapusta vielä viikkoja...

Rikkonaisten työviikkojen sarja jatkuu vapulla. Meillä maanantaikin oli vapaa, joten kotona on saanut köllötellä neljä päivää. Tämä vapaaputki onkin tuntunut aika kivalta, kun ei ole ollut mitään pakollista vierailuaikataulua tai ylimääräisiä reissuja. Aamuisin on nukuttu niin pitkään kun juniori on antanut, iltaisin istuskeltu ja päivisin köllötelty ja ulkoiltu.

Kesälomaan on jäljellä enää se vähän reilu kuukausi ja tällä hetkellä tuntuu, että loma tulee melkeinpä liian aikaisin! Joulusta ei tunnu olevan lainkaan pitkä aika ja minulla virtaa riittäisi vielä pariksi kuukaudeksi töihinkin. Tosin, mieli voi muuttua pian kunhan koeviikot alkavat ja pääsen taas laatimaan ja korjaamaan kokeita, järjestämään uusintoja, antamaan numeroita ja vastaamaan niihin huolestuneiden ysien vinkumisiin, kun koko vuoteen ei englannin numero ole juuri kiinnostanut ja nyt parissa viikossa tahdottaisiin se korottaa... Muutenkin on hieman selvittelemisiä valvontaluokan kanssa, kun puolessa välissä lukukautta tullut uusi oppilas kerää vaikeuksia opettajien puolelta eikä oikein ole onnistunut luokassakaan löytämään paikkaansa. Samoin yksi tytöistä näyttää jääneen muun porukan ulkopuolelle ja siitäkin pitänee hieman jutella vielä tyttöporukan kanssa.

Nyt kuitenkin vappuvapaat sattuvat mukavasti juuri koerumban ja muun alle joten voi olla, että tämä oli viimeinen stressitön viikonloppu ennen suvivirttä.

Pitkä pätkä pääsiäisestä paahteisiin päiviin,
vapusta vielä viikkoja vapaisiin,
helatorstaista hetkinen helteisiin,
suvivirrestä ei suveen sekuntiakaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti