lauantai 24. maaliskuuta 2012

Viikonlopputunnelmissa

Eilen töiden jälkeen toivoin, että voisin viettää perjantai-iltani sohvalla maaten, hyvää kirjaa lukien ja karkkeja syöden. Viinilasikin houkutteli kovasti.

Tiesin kyllä jo toivoessani, että ihan noin ei ilta tule menemään, sillä touhukkaan yksivuotiaan herättyä toisilta päiväuniltaan päätimme käydä Prismassa hortoilemassa. Kovin paljon ei viitsi sielläkään shoppailla, sillä toisen ollessa kotona kotihoidontuen turvin ei rahaa jää juuri yli. Lopulta mielihalut sen verran vei kuitenkin voiton, että juniorin mentyä unilleen, me kokkasimmekin tacoja "iltapalaksi" ja katselimme jakson verran Alcatrazia. Ihan turha kuvitellakaan valvovansa viikonloppunakaan myöhään! Kymmeneltä ryömin onnellisena peiton alle ja nukuin kuin tukki.

Kunnes puoli viideltä alkoi viereisestä huoneesta kuulua lauleskelua. Onneksi tutti ja peittely taivuttivat taaperon jatkamaan uniaan vielä pari tuntia ja seitsemän aikaan otimme pirteän ja hyväntuulisen tyttösen painimaan meidän sänkyyn.

Aamulla oli vauvauinnit, joihin mentiin tänään tyttöporukalla, jotta isikin joskus saa olla kotona itsekseen ja uinteja seuraa yleensä - kuten tänäänkin - melkein kolmen tunnin päiväunet, jolloin minä pääsin sen kirjani ja karkkipussini kanssa sohvalle köllimään (ja torkkumaan).

Nyt on ollut siis aika kiva viikonloppu! Aina se ei ole ihan itsestään selvää, sillä viikonloppuna minä olen yleensä todella väsyksissä ja väsyneenä kiukkuinen. Nyt taidan vielä hetkeksi mennä sohvalle - typsykkä nukahti juuri rättiväsyneenä leikittyään serkkujensa kanssa koko illan. Sitten minäkin kaivaudun peitteiden alle ja toivon sellaisia kymmenen tunnin yöunia :)

2 kommenttia:

  1. Tämäkin ope on usein viikonloppuna väsyneenä kiukkuinen ja aiheuttaa mielipahaa ympärilleen... Oivoi. Nyt oli mullakin kiva viikonloppu!

    Sun blogi on kivasti kirjoitettu ja mielenkiintoinen, saanko lisätä tuonne mun Opeblogilinkkeihin? Tsemppiä kevääseen! :)

    VastaaPoista
  2. Heips! Kävinki kurkkaamassa nopeasti sunkin blogia ja saa toki lisätä linkin. Tsemppiä sulle kans kevääseen, pidä huolta itsestäs! :)

    VastaaPoista