maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kesää kohti vauhti vaan kiihtyy

Pääsiäisen pyhät alkaa olla takanapäin ja seuraavaksi taidetaankin odotella vappua, joka meidän kunnassa ainakin tarjoaa taas neljän päivän loman. Sitten ei mene kuin hetki ja vastassa on helatorstai ja pian suvivirsi kaikuu ja kesäloma alkaa. Kevät menee koulussa kamalan nopeaan hiihtoloman jälkeen. Rikkonaisia viikkoja on koko ajan ja tuntuu, että ikinä ei ehdi kaikkea mitä piti. Kesäloma on jo ihan nurkan takana!

Taidan olla vähän hupsu siinä mielessä, että sen sijaan että nopeasti kuluva aika jotenkin piristäisi mieltä, se vaan saa minut stressaamaan enemmän. Ärsyttää se, että joiltain ryhmiltä jää väliin kamalasti tunteja. Rasittaa kun koko ajan on jotain ylimääräistä sähläystä pyhien ja teemapäivien takia. Minä kun tykkäisin sellaisesta tasaisesta arjesta, säännöllisyydestä ja niin edelleen :)

Toisaalta lisääntyvä valo on kyllä saanut minut aika hyvälle tuulelle töissä. Energiaa ja ideoita olisi kamalasti, mutta se aika vaan tuppaa vähän jäämään vähiin niiden toteuttamiseen! Täytyy tänään jo vähän yrittää orientoitua siihen, että on tynkä viikko. Muuten se perjantai on kohdalla taas ennen kuin huomaakaan eikä mitään ole saanut aikaiseksi!

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti