perjantai 30. marraskuuta 2012

Blogi ja sen jatko

Olen tässä mietiskellyt miten pitäisin blogin pyörimässä myös ensi vuonna, vaikka itse pian siirrynkin kasvattamaan mahaa ja sitten toivottavasti kasvattamaan kahta lasta. ainakin nyt etukäteen olen ajatellut olla koko ensi vuoden pois töistä ja palailla sitten taas vuodenvaihteen tienoilla takaisin koulumaailman pyöritettäväksi. Kotiäidiksi en taida oikein kyetä ryhtyä eikä rahatilannekaan varmaankaan ole niin hyvä, että meillä olisi varaa luopua minun palkastani pitemmäksi aikaa kuin niiksi pariksi kuukaudeksi mitä vuodenvaihdetta täytyy odotella kotihoidontuen turvin.

En haluaisi kuitenkaan ihan kokonaan haudata blogia naftaliiniinkaan odottelemaan töihin paluuta. Silti tiedän, että kotona pienen lapsen kanssa ollessa voipi helposti käydä niin, ettei inspiraatiota työasioista jaaritteluun löydy niin helposti tai sitten aika menee johonkin muuhun, kuin siihen jaaritteluun. Jonkun verran ajattelin kirjoitella juttuja varastoon, mutta olisi ihan hullua yrittää koko vuodeksi kirjoittaa valmiita juttuja. Jonkun verran varmasti inspiraatiota löytynee ajankohtaisista keskusteluistakin. Koulu kun on aina ajankohtainen keskustelunaihe. Mutta siihenkään ei ihan ehkä parane pelkästään luottaa.

Katsotaan siis miten käy :) Varmaankin jonkun verran päivitystahti hidastuu eikä ehkä kumpua ihan niin tuoreista kokemuksista, mutta yritän kyllä. Olisi tietysti kiva, jos jollakin olisi jotain toiveitakin mistä voisin ammentaa inspiraatiota vuoden aikana... tai jos jollakin on pidemmälti sanottavaa jostain aiheesta, niin varmaan "vieras kynä"-kirjoituksia voisin julkaista... No, joka tapauksessa. toivottavasti mahdolliset hiljaiset jaksot eivät teitä tympäännytä liikaa, vaan jaksatte odotella ehkä hieman pidempään päivityksiä!

1 kommentti:

  1. Päädyin tänne piiiiitkän tauon jälkeen (en ole juuri missää blogeissa viime aikoina roikkunut) ja multa on mennyt ihan sivu suun mahan kasvattelu :) Onnea!

    Kirjoittelet sitten "lomalla" jos ja kun siltä tuntuu, kyllä se blogi pystyssä pysyy, vaikka päivitystahti harveneekin. Sitten kun taas töihin palaat, voit postailla tiuhempaan.

    VastaaPoista